Releasedatum van 'Arrested Development' seisoen 4 -remix: wanneer is dit op Netflix?

NetflixArrested Development

Die seisoen 4 remix van Arrested Development word vrygestel op Vrydag, 4 Mei 2018. Die hele remix -seisoen word gelyktydig vrygestel, net as u al die episodes voorheen wil kyk Arrested Development Seisoen 5 begin. Netflix het nog nie die première vir seisoen 5 aangekondig nie, maar dit gaan blykbaar binnekort gebeur. Presies hoe laat moet u begin soek na die remix van Arrested Development Seisoen 4?



hoeveel eende in die prentjie spel

Histories word Netflix -programme om 03:00 oos beskikbaar op die vrystellingsdatum (12: 00 Pacific) en word die reeks gelyktydig in die hele wêreld vrygestel. Hierdie remix is ​​'n spesiale weergawe vir Netflix, so daar is altyd 'n kans dat hierdie tyd 'n bietjie anders kan wees. Maar volgens al die vorige uitgawes van Netflix, is dit veilig om te sê dat u Vrydag 4 Mei om 03:00 na die remixseisoen moet begin soek.



Onthou: alle Netflix -intekenare regoor die wêreld kan gelyktydig 'n program oor die hele wêreld sien. Niemand kan die vertoning vroeg sien nie. As u dus die ure tel totdat Netflix se hervermengde seisoen vrygestel word, hoef u nie veel langer te tel nie. As Netflix die vrystellingstye van sy vorige reekse getrou hou, kan u dit verwag Arrested Development remix om op Vrydag 4 Mei vry te stel op die volgende tye regoor die wêreld, insluitend verskillende Amerikaanse tydsones:

In die VSA (4 Mei):



  • 12:00 die Stille Oseaan
  • 01:00 Berg
  • 02:00 Sentraal
  • 03:00 Oos
  • 21:00 Honolulu (3 Mei)
  • 23:00 Alaska (3 Mei)

Bykomende tye buite die VSA (4 Mei):

  • 16:30 Adelaide
  • 7 uur GMT
  • 09:00 Amsterdam
  • 10:00 in Athene
  • 15:00 Beijing
  • 10 uur Beiroet
  • 09:00 Brussel
  • 09:00 Kaapstad
  • 08:00 Dublin
  • 15:00 Hong Kong
  • 08:00 Londen
  • 10:00 in Moskou
  • 03:00 Ottawa
  • 15:00 Perth
  • 01:00 San Salvador
  • 04:00 Santiago
  • 16:30 St. John's
  • 17:00 Sydney, Australië
  • 12:00 in Vancouver

U kan meer kere by die Event Converter sien hier . Dit is belangrik om daarop te let dat hierdie tye nie amptelik bevestig word nie, maar is gebaseer op die tye wat Netflix sy reeks voorheen vrygestel het. Enige tyd kan sonder waarskuwing verander word. As u agterkom dat die Arrested Development remix word vroeg vrygestel, laat weet ons dit in die kommentaar hieronder.

Die nuwe remix vertel die verhaal van seisoen 4 chronologies. Die tonele is herrangskik sodat die voorvalle in chronologiese volgorde plaasvind, eerder as om in elke episode op individuele karakters te fokus. Die herverbeelde seisoen sal 22 episodes lank wees eerder as 15, maar die episodes sal korter wees.



wanneer sal scott peterson tereggestel word?

Die skepper van die program, Mitch Hurwitz, het ook op Twitter gesê dat seisoen 5 so gou uitgereik word dat jy verbaas sal wees as dit beskikbaar is: Soos binnekort. Soos, as u weet wanneer, sou u nie verkeerd dink as u 'hoekom hoor ons dit nou almal nie?'