Hoe laat word 'Stranger Things' seisoen 2 op Netflix vrygestel?

NetflixVreemde dinge

Netflix bring uiteindelik Vreemde dinge terug vir seisoen 2, en aanhangers kan nie wag om te sien wat volgende gebeur in die wêreld van die onderstebo nie. Die reeks word gelyktydig vrygestel, net betyds vir Halloween, op Vrydag, 27 Oktober . Maar presies hoe laat moet u begin soek na die nuutste seisoen van Vreemder dinge? Histories is Netflix -programme op die vrystellingsdatum omstreeks 03:00 oos beskikbaar. Maar soms gooi Netflix 'n curveball en stel 'n reeks effens later bekend as dit, soos toe dit seisoen 3 van Huis van kaarte om 06:00 Oos.



Die seisoen was egter buite die norm. In Mei het Netflix in Australië en Nieu -Seeland getwiet dat die oorspronklike van Netflix altyd om middernag in die Stille Oseaan (en gelyktydig regoor die wêreld) vrygestel sal word.)



Netflix -oorspronklikes word wêreldwyd om middernag PT vrygestel, dus dit is 17 uur OOS. Hoop jy het jou naweek skoongemaak! pic.twitter.com/EZjyhXZ9JL

robert de niro vrou en kinders

- Netflix ANZ (@NetflixANZ) 19 Mei 2017



kim zolciak en kroy biermann netto waarde

As Netflix die vrystellingstye van sy vorige reekse getrou hou, kan u dit verwag Vreemde dinge om op Vrydag 27 Oktober op die volgende tye vry te stel:

In die VSA (27 Oktober):

  • 12:00 die Stille Oseaan
  • 01:00 Bergdaglig
  • 02:00 Sentraal
  • 03:00 Oos
  • 21:00 Hawaii (26 Oktober)
  • 23:00 Alaska (26 Oktober)
  • Buite die VSA (27 Oktober):
  • 17:00 Queensland
  • 18:00 Oostelike daglig AU
  • 17:30 Suid -Australië
  • 16:30 Noordelike gebied
  • 15:00 Wes -Australië
  • 20:00 Nieu-Seeland
  • 7 uur GMT
  • 09:00 Sentraal -Europese tyd
  • 16:00 Japan/Suid -Korea
  • 14:00 Indochina tyd
  • 11 uur Gulf Standard Time
  • 15:00 China/Filippyne/Maleisië
  • 10:00 Oos -Europa se somertyd

Dit is belangrik om daarop te let niks nie van hierdie tye word amptelik bevestig, maar is gebaseer op die tye wat Netflix sy oorspronklike reeks voorheen vrygestel het. Enige tyd kan sonder waarskuwing verander word.



As jy dit agterkom Vreemde dinge word vroeër vrygestel, laat weet ons dit in die kommentaar hieronder.

  • Om die reeks te stroom, jy moet net hier klik om na die titelbladsy van Netflix te gaan. Kyk na 'n voorsmakie van Seisoen 2 van Vreemde dinge hieronder. Net soos verlede seisoen, Vreemde dinge 2 sal agt episodes hê.




VideoVideo oor hoe laat sal 'vreemde dinge' seisoen 2 op Netflix verskyn?2017-10-26T01: 33: 45-04: 00